Київський хардкор гурт True Tough повертається до мініальбому “Panopticon” 2021 року та повністю переосмислює цю роботу

True Tough1

В оригіналі “Panopticon” звучав російською, але ця версія більше недоступна для слухачів на стримінгах. Музиканти наголошують, що намагались створити справді нові пісні, а тому це перевидання — не просто переклад, а справжнє переосмислення старої творчості зі злішим звуком. True Tough плідно попрацювали з професіоналами Alex Sedin та Дмитром Кімом, які знайомі поціновувачам колективу ще із сингла “Shellshock”.

Реліз доступний за посиланням https://neformat.bandcamp.com/album/panopticon , а також на всіх стримінгах Spotify, Youtube Music, Apple Music, Deezer.

Музиканти вирішили не змінювати стару обкладинку авторства Кирила Лєсного, однак із більш яскравого біло-синього варіанту колірна гамма змістилася в сторону чорно-білого монохрому.

Почути новий “Panopticon” вже зовсім скоро зможуть відвідувачі фестивалю Faine Misto, де команда виступатиме на Dark Stage. Подальші плани включають осінній тур. За два роки подібних благодійних турів і окремих виступів True Tough вже зібрали понад 700 тисяч гривень на потреби військових, і цього разу їдуть у тур, аби добити цю суму до 1 мільйона.

Розклад туру:

14.09 — Рівне, Хмільна Обойма

15.09 — Луцьк, MIK Studio

21.09 — Вінниця, Docker Pub

22.09 — Тернопіль, Nа Пошті

28.09 — Львів, Нижній Зал

29.09 — Хмельницький, Sympatia Bar

05.10 — Запоріжжя, Garage Party

06.10 — Дніпро, МахноПаб

12.10 — Харків, Kazka Бар

Комментирование и размещение ссылок запрещено.